tabung shopping!

Monday, 14 November 2011

road bully

video


dah tengok dah ? hebakkk (hebat) tak? memang road bully terhebak di jalanan la,tertiba ja buat samseng cam tu, block keta orang,tak nak gerak then langgar haha.

tapi yang minah turun kereta tu pon,masa driver keta kecik tu dah undur ke belakang dia follow rapat2 ja,memang kasi hangin satu badan la orang tu.haha.

yang best tu,sanggup g langgaq keta tu,dah la keta rosak,kena g baiki,guna duet plak tu,then ada cctv klat situ,tah2 pas ni kena tahan dengan police tak pasal2 ja masuk jail.aisshhhh..

manusia zaman sekarang unpredictable =(  naseb baek saya anak Malaysia! =)

No comments:

Post a Comment

TABUNG MASA DEPAN