tabung shopping!

Tuesday, 22 November 2011

perempuan tak matang?



sapa tengok cerita ni PREBET JAMILAH.cerita Scha Al-Yahya dan opcoz la boifren dia pon berlakon,sweet gituu tauwww~ kat astro ria 104 tu..tengok tak tengok tak? aku rasa macam cerita ni ada gak motip la nak tayangkan..dan lepasa aku tengok cerita ni terus aku rasa nak tulis blog ni..walopon tak la banyak sangat info yang nak disampaikan.T_T


memang perempuan (tak semua) manja/gedik/tak matang gak kadang2..tapi tak semestinya perempuan tak boleh berubah..selalunya,bila perempuan dah mula fikir pasal masa depan,dia akan berubah dan akan buat yang terbaek dalam hidup.tak lagi manja tak kena tempat,tak matang dalam semua perkara kan..


so,jangan pandang rendah dekat kaum hawa bila perangai dia macam childish sangat2 kan,sebab one time dia akan berubah jugak dan u guys jangan la terkejut plak kan.hehe.


#tak percaya? believe me,because bila nak pikir masa depan, nak kawe nak pikir nak ada anak lagi,nak keja lagi,perempuan akan berubah..kan orang cakap nak kawen nanti akan nampak nilai keibuan kat perempuan tu,haaa,dats show ur improvement in life babe!! just need  time..kan orang kata,step by step la nak berubah =)

5 comments:

  1. haruuta & mielajasmin : kan? semmua benda ada step =)

    ReplyDelete
  2. betul.. akak sokong 100% betul kebenaran tu.. lelaki mesti faham tau ;)

    ReplyDelete

TABUNG MASA DEPAN