tabung shopping!

Wednesday, 28 March 2012

busy la sangat kan



percaya tak kalau seorang student kata 'weii aku busy la ,assignment kemain banyak ni ha weh'

busy kan kalau jadi seorang student.mana nak bahagi masa nak baca buku lagi,nak online fesbuk lagi,nak update twitter lagi,nak update belog bersawang ni lagi,nak basuh baju lagi sebab duduk asrama,nak sidai baju,nak iron baju lagi,nak telepon mak lagi,nak telepon boipren lagi,nak skype ng boipren lagi..haaaa macam mana ni.busy sungguh.

tengok dalam banyak2 busy-list tu,yang berpaedah untuk pelajaran ada satu jaaaa,iaitu nak baca buku.yang lain ke laut aishhh.tapi itu la normal nya kehidupan aku sepanjang aku menjadi seorang student selama ini.oh lupa tentang satu benda feveret sekarang, pantang ada waktu terluang aku akan tidoq tanpa rasa bimbang di hati langsung uolls..tidoq macam tiada hari esok plak tu..=|


 
#love your life because you only have one life to live.
you cannot reload it like in a game! =)

1 comment:

  1. kunjungan gan.,.
    bagi" motivasi.,.
    fikiran yang positif bisa menghasilkan keuntungan yang positif pula.,..
    di tunggu kunjungan balik.na gan.,.,

    ReplyDelete

TABUNG MASA DEPAN