tabung shopping!

Friday, 16 December 2011

SONGLAP

SONGLAP! macam trailer dulu aku tengok berdebar debar la,siap kata takmau tengok sebab macam cemas ja cerita ni..last last aku p tengok gak.boleh kata awai gak laa aku tengok ka? alalalala~



aku rasa SAM ni memang laku macam goreng pisang panas kan
semua movie ada muka dia
eh bukan semua
tapi KEBANYAKKAN kan??
tapi dia memang best what.heww

depa ni adik beradik yang dilahirkan oleh mak depa yang tak kenal depa pon
sedeh gak la kan mak tak kenal anak
tapi tu bukan main point dalam movie ni


aku rasa dia ni lawa dan bakal femes.
ka dia dah femes?
lol


yang aku penat pikir

@apa akan jadi kat AD dengan HAWA bila depa p KUANTAN

@kenapa AM ligan depa naik bus tuu,adakah sebab duet yang dah disonglapkan oleh AD atau sebab memang niat nak ikut dan jaga depa kat KUANTAN?

@awat pak HAWA macam tergila gilakan HAWA sangat??

@mak HAWA jadi apa dah?

@dan lain lain



best jugak la cerita ni
TAPI
kan??kekekkeke

5 comments:

  1. SONGLAP. Nampak cam best. Muahaha

    ReplyDelete
  2. ana anies : yep boleh p tengok la =)

    ReplyDelete
  3. citer melayu paling best tahun ni or dalam beberapa tahun ni, serious.

    ReplyDelete

TABUNG MASA DEPAN