tabung shopping!

Sunday, 11 December 2011

best wedding proposal ever

video


dah tengok?
melting tak?
menangis tak? *ok over sangat kalau menangis*

seriously happy gila kalau orang yang kita memang sayang dan cinta yang buat macam ni ok
sumpah boleh qeyau (nangis) dan kaki rasa tak jejak tanah sebab dah ketaq gila

tapi ramai plak kan kawan aku nak tolong menari gutu
dan plak nak tukaq baju tang tu
dan plak nak lari p masjid lepas tu

dan bila masa nak mintak surat2 dari pejabat agama if aku tak tau pasal wedding ni

eh
awat kena cakap pasai aku?
hahaha ok gatai!

muahaha

wtv! this is the best dude.kompem laki ni kaya gila sampai boleh buat lagu tu kan?
>.<
nak jugak =*

No comments:

Post a Comment

TABUNG MASA DEPAN