tabung shopping!

Thursday, 22 September 2011

someone has stop trying

video


pernah tak korang berada dalam situasi ni?
situation yang dulu dulu sebelum couple,
boboy ni tergila gila/terkejar kejar,sanggup buat itu ini,semua benda sanggup buat..



SITUASI 1 : bila gugurl minta tolong boboy amikkan kat satu tempat

'takpa takpa i p amik u,u tunggu tau lagi setengah jam i sampai,i pinjam keta member i p amik u oke' (pulun gila nak p amik sebab nak tunjuk 'oh you can reli on me bebeh')


SITUASI 2 : shopping time :)

'u nak teddy bear tu ka sayang?nanti i dapat duet ptptn i hadiahkan untuk u oke sayang' 
(sanggup berhabeh duet guna duet ptptn plak tu semata mata nak beli teddy bear yang dulu kalau laki tgk teddy bear 'eisk apa barang teddy bear ni semua')


SITUASI 3 : nak ajak dating

'i dah siap dari tadi lagi sayang.dah ready atas moto ni.takpa.hujan sikit ja.nanti balik i mandila.' (hujan  tak menjadi penghalang oke time nii)


SITUASI 4 : anniversary :p

'sayang,happy anniversary yang ke sebulan sayang.i love you so much.nah i hadiahkan sejambak bunga kat u.semoga you gembira di sisi i'
(nahhhhhh anniversary yang ke sebulan tuu..orang sambut setiap tahun.tapi dia ni sambut tiap bulan.ni namanya usaha tangga kejayaan)


tengok.semua tu boleh dibuat before couple..
eh gugurl bukan kaki kikis pun.
tu semua boboy yang buat..
lepas dah lama lama copule mula bunyik macam macam..


SITUASI 1 : bila gugurl minta tolong boboy amikkan kat satu tempat

'u balik naik cab ja la.i busy ni.' 
(dah tak caring dah..dah jemu la tu)


SITUASI 2 : shopping time :)

'u nak bear tu ka?u ni.i tengah sesak ni..tak payah la beli bear bear ni.u tu bukan umur 12 tahun yang nak main bear semua ni.iskkk'
(mula merungut)


SITUASI 3 : nak ajak dating

'hujan la sekarang ni.i malas keluar.nanti nanti ja la keluar'
(afford nak keluar dating dah kurang)


SITUASI 4 : anniversary :p

'eh yaka anniversary kita hari ni?bukan minggu depan ka?i busy la.tak ingat benda remeh temeh ni la'
(benda remeh temeh boboy kata?gugurl rasa nak lempang boboy ja tau dak??)


#gugurl bukan kaki kikis.gugurl takmau semua duet/harta boboy,tapi kalau boboy nak bagi pun apa salahnyakan..haha.tak i mean bila dah dapat couple,jangan boboy berada dalam situasi selamat/cool,buat dekk ja dengan gugurl..


gugurl suka bila nampak afford boboy untuk tarek hati gugurl..eh gugurl pun selalu usaha nak bagi kita bahagia oke..boboy kena usaha untuk berubah sebab...


sebab kat luar sana tu berlambak lagi boboy yang lebeh prihatin terhdapa gugurl..


JUST PLEASA DONT STOP TRYING..nak hidup bersama selamanya bukan sebulan dua ja boboy oiiii
:)

6 comments:

  1. jgn bercinta lama-lama..nanti habis manis cinta...huhu

    ReplyDelete
  2. norhalizah : moga2 tak la kan?:)

    khairil : yes.kena berchenta kejap2 ja.hehe

    ReplyDelete
  3. Terbaik dr ladang gandum la n3 ni.. Hihihi

    ReplyDelete
  4. sokong dengan Khairil...

    lama-lama yang jadi bosan, tapi bosan pun sebab sendiri tak pertahankan....kannn

    ReplyDelete

TABUNG MASA DEPAN