tabung shopping!

Wednesday, 14 September 2011

small cup cake

hari hari buat cup cake..hari hari bau cup cake..lepas ni rasa nak buka kedai cake pon ada jugak.haha.


hari ni aku buat cup cake yang kecik kecik punya.semalam buat cup cake yang besar.


choclate cup cake,vanilla cup cake dan yang paling menarek cup cake perisa pisang!! wangi gila bau dia..aishh naseb baek nak jual cup cake ni,kalau tidak dah lama aku rembat telan makan dengan gelojohnya.haha.tamak!


cup yang biasanya kita guna untuk buat kueh mueh mcm cornflake.
kena letak dalam acuan dia sebab bagi kembang ikut shape tu
kalau ikut sikap malas aku,nak ja aku bakar macam ni tak payah susun dalam cup T_T

tapi disebabkan mak saya sangat menjaga bab bab ini,jadi mak suruh saya angkat se'cup se'cup cup cake tu buh dalam acuan..paham dak maksud malas tu apa? T_T ohhhhhhh

5 comments:

  1. sedapnyer...cup kecik lg susah nk buat kn?hihi

    ReplyDelete
  2. aku : tak susah tapi leceh.haha

    ReplyDelete
  3. cik tempe : ala..meh order meh.i buatkan.hehe

    ReplyDelete

TABUNG MASA DEPAN