tabung shopping!

Monday, 12 September 2011

cayaq hati

asslamuailaikum dan salam sejahtera *muka bersinar sinar*


hari tu aku keluar lepak jalan jalan..tetiba ada la satu lagu ni kat radio..lagu omputeh..aku ni kalau lagu kapiaq *kafir* ni aku elergic sikit,bukan elergic apa nya,haha,aku ni payah nak paham,maklumla aku ni orang kampung T_T  susah nak paham.nak kena eja satu satu baru aku paham.muahaha


aku pun dengan pantas dan tangkas nak ubah channel radio tu ke channel Islam la,lagu lagu Melayu la maksudnya.haha.tapi tetiba 'kawan' aku ni nyanyi lagu tu kat aku..*malu simpul simpul rambut* rasa gementar jiwa tu..aish! baru nyanyi,tak maen gitar lagi.mau dia main gitar kat depan aku,mau aku suruh p umah tok kadi teruih akad nikah.haha.terok!!



nak tau lagu apa tak?hehe..lagu ni mesti hampa semua dah dengaq siap hafal lagi.aku ni baru nak mengeja satu satu ayat dia.haha


video

Bruno Mars
Count On Me

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends

Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

If you toss and you turn and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
http://www.elyricsworld.com/count_on_me_lyrics_bruno_mars.html
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

You can count on me 'cause I can count on you



#part yang aku bold tu la paling terharu sungguh la..aish! haaa.esok kompem boleh hafal dengan lancarnya lagu ni.haha.kalau UPSR masuk soalan pasai ni esok kompem adik2 kita boleh jawab dgn cemerlang kan?hehe

btw,GOOD LUCK ADIK ADIK UPSR..:)

No comments:

Post a Comment

TABUNG MASA DEPAN