tabung shopping!

Saturday, 10 September 2011

blueberry cheese tart yang menggiurkan!!

penah dengaq tak blueberry cheese tart? alaa yang bentuk dia macam egg tart tuu..yang sedap tu..yang boleh buat orang diet terus tak dapat nak tahan nafsu diet dia,terus amik 2 3 bijik bluberry cheese tart tu telan laju laju takut orang lain makan! haaa penah?


dengan ini saya mempersembahkan blueberry cheese tart buatan saya again repeat SAYA yang buat muehehehe riak!! oh bendalah ni yang buat saya tak boleh tido malam dek sebab kesedapan dia yang menawan jantung hatiku..ohhhhh

walopon buruk,rasa nya jangan dipersoalkan..nice!

sedap gila gila la blueberry cheese tart ni..yang aku gigih sangat nak buat sebab apa tau?sebab BENDA NI MEMANG MAHAI KALAU NAK BELI! aku marah gila sebab mahai..adaka plak juai sebijik 50sen / 5kupang / RM0.50...woooooiii kalau sebijik dah 5kupang,kalau 2bijik mau seringgit..ni kalau orang macam aku yang telan bebijik bijik yang tak reti nak berenti telan ni macam mana??ohhhh noo...makin berkuranglah duet dalam tabung aku yang aku simpan nak kawen tu T_T


jadi aku amik keputusan untuk buat sendiri! ohh sangat sedap....sllluurpppp!! diet tak diet janji sedap woiiii muehehehe

2 comments:

  1. hehehe..its seem you enjoy eating..so do I dear..:)

    ReplyDelete
  2. pink diva : sebab sedap sangatttt hehe

    ReplyDelete

TABUNG MASA DEPAN