tabung shopping!

Sunday, 24 June 2012

cake pelangi sedap


birthday girl tengah potong kek, =) rindu kak aku yang sorang ni..kalau tiba2 rindu kakak sendiri apa maksud nya? hakhak,pelik x? weee




sebenarnya mood sekarang ialah lapaq cake! any cake, nak buat kek cekelat lebih pekat2,nyummyiossss..tak sabar sangat nak mula mem'baking dan belajar masak dengan mak yang masak sat sangat tu,takdan nak belajaq tiba2 dah siap masak,super fast hehe


rainbow cheese cake ini sangat siiiiiidapp okewww >.< 

3 comments:

TABUNG MASA DEPAN