tabung shopping!

Saturday, 1 October 2011

yea2 parcel dari NZ

yeaaaaa! aku dah dapat dah parcel yang ditunggu tunggu dekat sebulan gak la baru aku dapat.muahaha.lama gila kot.pagi pagi bila dengaq posmen hon ja terus aku bangun tidoq..tak senonoh sangat dengan muka tak mandi,taik mata ada lagi,dengan baju tidoq,aishh tak kan nak p jumpa abang posmen yang baik hati yang bawak parcel i kan?ehehe..jadi aku mintak tolong kak aku p amik parcel tu..poehhh  punya la excited!




todia todia...sampai dah..dari kawan aku,oh dia blogger tegar  zack..yeahh zack,terima kaseh la susah payah perabeh duet mai post bagi kat aku.aku punya la tak sabaq nak pakai baju tu..hehe..thanks gak sebab susah payah p cari beli kat aku (emosi)




 nampak dak? aku ada baju i love i love ni..mak aiii..aku suka kumpul baju baju ni,tapi baju i love Malaysia aku belum ada.hehe..teruk dak? (dan2 rasa nak p beli) tau dak kat mana juai baju i love Malaysia wehhh??
ohh yang aku paling suka tang fridge magnet tuuuu..see? got spongebob!! haha..mau si kecik ni amik simpan dalam beg bawak balik umah dia la kalau jumpa! haha..


comey dak?geram kot tengok!! hehe

#btw,thanks zack!! :)  nanti nak i love NZ plak..hehe

4 comments:

  1. wah..serius best gle!byk gle FM!

    ReplyDelete
  2. no worries. apa guna kawan kalau tak saling tolong menolong kan? hehehe

    ReplyDelete

TABUNG MASA DEPAN