tabung shopping!

Thursday, 27 October 2011

Johan kantoi dengan Dato Fadzilah Kamsah

video


penah tengok tak kat facebook bila kawan kawan dok share segala jenis video la apa la.aku terbaca nama Johan ni.bila nampak nama dia aku terpikir oh mesti ni video lawak ni.jadi aku pon tekan la. memang lawak pon,dia tengah tiru gaya suara Dato Fadzilah Kamsah yang macam biasa dia buat dalam program Maharaja Lawak tu la.




sekali kaleh kaleh belakang Dato dah ada kat belakang dia,kantoi la kiranya dia tengah imitate suara Dato..dan yang paling best,Johan tak tau pon Dato nak p station radio ERA dat day! haha .siap baca baca tangan,Dato cakap kat Johan muka ja lembut tapi keras hati haha kecian dia tu..tapi tapi Dato kata JOHAN PEMURAH DAN TAK BOROS,BOLEH KAYA NI.haaaaaaaaa! *ok Johan dah kawen.jangan menggatal! nak kaya usaha sendiri ya lebeh berkat :)

1 comment:

TABUNG MASA DEPAN