tabung shopping!

Thursday, 27 October 2011

surprised birthday party!

video


mesti hampa penah tengok dah video budak ni.ni pasal birthday gift untuk baby ni,siap nangis nangis lagi,bukan dia ja nangis,mak dia pon nangis,woiii aku pon nangis kot tengok.sweet gila anak dia.terharu sampai tahap tu.kecik kecik dah pandai dah.hehe


mak dia ajak p New Zealand,sebab dia nak p Disneyland sangat sangat,tengok la muka eksaited dia tu,memang nampak sangat dia seronok gila gila nak p!


huhu dulu masa aku umur cam ni takda la plak aku mintak nak p Disneyland kat mak aku,p taman belakang umah naik papan longsor yang tinggi tu pon jadi la.kemain seronok dah aku.kalau dapat makan KFC lagi la seronok terkinja kinja tamak haloba nak ayam 3 4 ketol sorang,dengan kentang lagi,air pepsi KFC pon jadi sedap kemain la time tu.sapa pon jangan curi makanan aku,kalau tak nahas la dengar aku nangis! haha nama pon budak budak ok.mesti la nak menang bila buat apa pon..


# eh tapi mak aku tak plak buat video cam ni.hehe.ok idea.nnti nak buat surprise apa apa,mesti buat video tau! sebab KENANGAN! nanti budak ni dah besar mesti dia tak caya dia nangis sampai macam tu sekali.hehehe

No comments:

Post a Comment

TABUNG MASA DEPAN