tabung shopping!

Thursday, 13 December 2012

bunga tangan pengantin

masa godek2 google (source) cari idea untuk kakak iolls
 yang bakal menamatkan zaman bujang nya next February ni,aku jumpa jenih2 bunga tangan.
selama ni noob ingat bunga tangan yang selalu iolls tengok ja.yang selalu tgk dari fresh flower dan jugak bunga plastik yang dihias cantik cantikla kan



soft colour yang membuatkan bakal pengantin menjadi begitu soft hehe
cantik ok
time wedding memang aku rasa ramai (tak semua) yang memilih soft colour,
sebab lebih mengsweetkan diri diorang.



ni besar sgt for me.mungkin sesetangah orang suka pegang besar2
 macam ni untuk menghilangkan nervous yang dialami time tu kan.
alang2 besar boleh la peluk sekali.tak gitu?
tapi untuk aku,jangan la buat too big.nanti orang tengok bunga tangan tu instead of your gown/dress and of course your-beautiful-self on your big day kan?
>.<


BUNGA TANGAN  DARIPADA MANIK
sangat cantikkkk
bila jumpa gambar ni  terus email kat akak i, then she replied 'manik,mahaiiiii'
betoi jugak tapi its too cool and sangat cantik dan of course even after your big day (wedding) pun you still can keep it beautiful in your house as memory.
dan setakat aku hidup dan agak selalu(for me selalu lah) attend wedding ,tak ada lagi orang guna this bunga tangan manik ni haaa.

cantik please for anyone yang nak kahwin,try la try la.
mesti cantik.super cantik!

iolls nak buat macam ni lambat lagi la jawabnya
study kena habiskan dulu,then kerja few months (6months should be ok or a year) 
then can move one step ahead.

BUT we just plan,but HE the one who decided the best for us.
but STILL we must have A PLAN,or second plan for saviour.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

TABUNG MASA DEPAN