tabung shopping!

Wednesday, 30 May 2012

kereta kemek dan "petanda air" nya


bilamana aku ada banyak masa yang sangat terluang dan sangat sangat rindu terhadap blog,jadi habeh gambar dulu2 aku godek nak edit,sekali boleh letak benda warna kuning tu siap letak link blog ni.miahahaha.senang skit kalau nak edit nanti tak payah setiap kali nak upload dalam blog baru dok gagah tulis seketoi2 link ke blog ni haii.

memang lambat dan bukan diri aku la yang malaih ni hai.haha.ni first try ni.tadi tengok comey ja smiley ni,sekali buh tang gambar ni buruk la plak hai.kecewa! >.< nanti buat watermark lain la haha

by the way tu kemek kat kereta sport i tu hasil dari langgar lari masa i parking kat tasik Darulaman masa berjimba dengan rengrakan..tergamak langgar kereta i.moga2 dia berubah selepas ni tak main langgar2 dah kereta orang.sobs.

; petanda air = watermark (bahasa mengundang failed subjek bahasa Malaysia i tau.aish.adik2 jangan tiru pls.muahhhh

2 comments:

  1. watermark? hahaha pelik disitu

    ReplyDelete
  2. jenuh aku ingt petanda air tu apa hahaha. watermark

    ReplyDelete

TABUNG MASA DEPAN